Yrityssaneeraukset ja konkurssiasiat

Yritystoimintaa sisältyy aina riskejä, jotka toteutuessaan voivat johtaa yrittäjän kohtuuttomaan tilanteeseen. Suhdannevaihtelujen lisäksi väärään aikaan tehdyt investoinnit sekä asiakaskunnassa tapahtuneet muutokset tai muut syyt voivat johtaa hyvänkin yrityksen tilapäiseen maksukyvyttömyyteen.

Yritysten maksujärjestelyasioissa avustamme sekä velallisyhtiötä että velkojaosapuolia

Asianajotoimisto Kari Miettinen & Co Oy:llä on huomattavan pitkä kokemus yrityssaneeraus- ja maksukyvyttömyysasioiden hoitamisesta. Olemme vuosien kuluessa hoitaneet onnistuneesti kymmeniä saneerausmenettelyjä.

Saneerausohjelmat kauttamme

Meidän laatimamme saneerausohjelmat perustuvat velkasaneerauksen lisäksi yritystoiminnan saneeraukseen. Yrityssaneeraus voi perustua myös vapaaehtoiseen maksujärjestelyyn, mikäli saneeraustoimet aloitetaan riittävän ajoissa. Tarjoamme saneerauksen selvittäjän sekä myöhemmin saneerauksen valvojan palvelut. Toimistollamme on laajasti kokemusta onnistuneista yrityssaneerauksista muun muassa teollisuuden, kaupan sekä ravintola-alan yrityksissä. Yrityssaneeraus voidaan toteuttaa niin henkilöyhtiöissä kuin osakeyhtiössäkin.

Konkurssiasiat

On valitettavasti tilanteita, joissa yrityksellä ei ole edellytyksiä jatkaa liiketoimintaansa. Konkurssissa pesänhoitajan tärkein tehtävä on huolehtia niin velkojien kuin velallisenkin intressistä. Asianajotoimisto Kari Miettinen & Co Oy:llä on hyvin pitkä kokemus pesänhoitajan tehtävistä. Konkurssirealisaatioissa pyrimme aina pääsemään mahdollisimman hyvään tulokseen ja pyrimme turvaamaan myös velallisen intressejä.

KYSY LISÄÄ