Yritysjärjestelyt ja verotus

Yritysjärjestelyjä ja veroasioita ei voi eriyttää toisistaan vaan niitä tulee aina tarkastella yhtenä kokonaisuutena. Yritysjärjestelyillä saattaa olla huomattavia veroseuraamuksia, joista on syytä olla selvillä ennen järjestelyn tekemistä. Tällaisia tilanteita ovan muun muassa yritysten jakautumiset, yrityskaupat, liiketoiminnan siirrot, sukupolvenvaihdoksissa

Asianajotoimisto Kari Miettinen & Co Oy palvelee yhtiöitä niiden eri vaiheissa yhtiön perustamisesta aina yritystoiminnan lakkaamiseen/ yrityksen lopettamiseen saakka. Toimistollamme on laaja kokemus sekä osakeyhtiöiden että henkilöyhtiöitä koskevissa yritysjärjestelyissä. Pitkällinen käytännön kokemus myös valtion hallinnon veroasioiden puolelta takaa sen, että toimistostamme saa korkeatasoista palvelua koko yrityksen elinkaaren ajan.

Yrityksen elinkaaren aikana niin toiminnan laajentaminen, supistaminen kuin liiketoiminnan siirrot ovat tilanteita joissa toimistomme avustaa. Avustamme henkilöyhtiöitä, osakeyhtiöte sekä julkisia osakeyhtiöitä.

KYSY LISÄÄ